خبرگزاری اسوشیتدپرس فاش کرد،
پنهان کاری در آمار قربانیان کرونای خانه های سالمندان آمریکا
مقامات ایالتی در آمریکا، به ویژه در ایالت نیویورک، تعداد جان باختگان کرونا را در خانههای سالمندان بسیار کمتر از رقم واقعیِ آن اعلام میکنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ مقامات ایالتی در آمریکا، به ویژه در ایالت نیویورک، تعداد جان باختگان کرونا را در خانههای سالمندان بسیار کمتر از رقم واقعیِ آن اعلام میکنند.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس از نیویورک، به نظر میرسد خانه سالمندان ریوردِیل در محله برانکسِ نیویورک از شدت شیوع ویروس کرونا در امان مانده است و بر اساس شمارش رسمی، فقط ۴ سالمند در این مرکز که دارای ۱۴۶ تخت است، بر اثر این بیماری، جان باخته اند، اما رقم واقعیِ مرگ و میر در این خانه سالمندان بسیار بیشتر از این است: ۲۱ تن جان باخته اند و بسیاری از آنها پیش از آن که جان خود را از دست بدهند، به بیمارستان منتقل شده اند تا جزء آمار جانباختگانِ این خانه سالمندان نباشند.
تعداد مرگ و میر ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در خانههای سالمندان در نیویورک احتمالاً به میزان قابل توجهی کمتر از آمارِ واقعی، شمارش میشود. نیویورک فقط آن دسته از ساکنان خانههای سالمندان را که در همانجا جان باخته اند، حساب میکند و آنهایی که به بیمارستان منتقل و در بیمارستان درگذشته اند را در شمارش آمار جانباختگان در خانههای سالمندان به حساب نمیآورد.
محاسبه صحیحِ این آمار، هزاران تن را به تعداد مرگ و میر در خانههای سالمندان اضافه میکند. این در حالی است که تاکنون اندرو کومو، فرماندار دموکراتِ نیویورک، از اعلام رقم واقعی خودداری کرده است و همین امر موجب گمانه زنیها شده است که این ایالت ارقام را دستکاری میکند تا به نظر برسد از ایالات دیگر عملکرد بهتری دارد و وخامت اوضاع غم انگیز این ایالت را کمتر نشان بدهد.
تقریباً هربار که از کومو درباره تعداد جانباختگان از کرونا در خانههای سالمندان نیویورک سوال شده، وی گفته است حدود ۲۰ درصد، که این رقم بسیار کمتر از پنسیلوانیا با ۶۸ درصد، ماساچوست با ۶۴ درصد و نیوجرسی با ۴۴ درصد است.
از طرف دیگر، اداره بهداشت نیویورک در بررسیهای خود متوجه شده است که امسال، ۲۱ هزار تخت در خانههای سالمندان خالی هستند که ۱۳ هزار تخت بیشتر از حد انتظار است و تقریباً ۲ برابر تعداد جان باختگانی است که در این خانههای سالمندان بطور رسمی اعلام شده است. در حالی که این افزایش تختهای خالی را میتوان به پذیرش کمتر در این خانهها نسبت داد و این که مردم عزیزانشان را در این شرایط از خانههای سالمندان خارج میکنند، اما گفته میشود یکی از علل خالی شدن بسیاری از این تختها این است که تعداد زیادی از افراد که دیگر آنجا نیستند ممکن است مرده باشند.
بر اساس شمارش آسوشیتدپرس، از ۱۶۳ هزار مرگ ناشی از ویروس کرونا در سراسر آمریکا، بیش از ۶۸ هزار تن از جانباختگان، از ساکنان و کارکنان خانههای سالمندان در این کشور بوده اند.