هر یک نفر چطور می تواند برای کمک به فلسطین قدم بردارد؟
کاربران پیام رسان بله موفق شدند طی ۲۵ روز مبلغ ۴ میلیارد تومان را برای پویش «ایران همدل» جمعآوری کنند. این پویش با هدف حمایت از مردم فلسطین و لبنان راهاندازی شد.
سخنان رهبر انقلاب اسلامی در دیدارِ بسیجیان؛ در فضای مجازی؛ دست به دست میشود.
رویترز:
اینطور که وزیر ارتباطات استرالیا روز یکشنبه گفت، سکوهای مجازی باید جلوی انتشار اطلاعات غلط را بگیرند؛ در غیر این صورت تا ۵ درصد از درآمد سالانهشان جریمه میشوند. این کشور پیش از این هم لایحه ممنوعیت استفاده از شبکههای اجتماعی برای کودکان زیر ۱۶ سال را مطرح کرده بود.
تصاویر لبخند کودکان غزه با در دست داشتن پلاکاردی با شعار پویش ایران همدل در فضای مجازی دست به دست می شود.
آسوشیتدپرس:
طبق گزارش مرکز تحقیقاتی پیو، از هر پنج آمریکایی یک نفر به طور مرتب اخبار خود را از صفحات اینفلوئنسرها در فضای مجازی دریافت میکند. در کمپینهای انتخابات ریاستجمهوری آمریکا هم هر دو طرف مبارزه، برای تبلیغات سراغ این اینفلوئنسرها رفتند.
سیانان:
دونالد ترامپ در آستانه ورود به کاخ سفید برای بار دوم است. در دستور کار او، نظارت بر روند توسعه هوش مصنوعی است؛ فناوری که احتمالا قدرتمندترین فناوری عصر ماست. اما حضور ایلان ماسک، مالک سکوی ایکس (توئیتر سابق) در کنار او، چه تأثیری بر سیاستهایش در این حوزه خواهد گذاشت؟
المیادین:
یک سکوی آمریکایی ویدئومحور، محتواهای حاوی کلمه صهیونیست را که در زمینه منفی استفاده شدهاند، حذف میکند. اینطور که در بیانیه این سکو آمده، «استفاده از این لغت با هدف توهین یا بدنام کردن دیگران در مواردی خاص، ممنوع است.»
اندیشکده آمریکایی بروکینگز در گزارشی نوشت: دوران ریاست جمهوری ترامپ از ژانویه ۲۰۲۵ تا ژانویه ۲۰۲۹، دورهای حساس برای پیشرفت در فناوری و سیاست هوش مصنوعی در آمریکا است.
آسوشیتدپرس:
۸ روز پیش دولت استرالیا اعلام کرد که برای حفاظت از سلامت روان کودکان زیر ۱۶ سال، استفاده آنها از شبکههای اجتماعی را ممنوع میکند. هفته آینده قرار است این لایحه در مجلس استرالیا بررسی و در صورت تصویب به قانون تبدیل شود.