اهداء ۱۱۴ سری جهیزیه به نوعروسان گیلانی تحت پوشش کمیته امداد
{$sepehr_media_11975552_600_350}

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ سید مجتبی جلالی پور امروز در مراسم اهدای این جهیزیه‌ها که همزمان با سراسر کشور در گیلان هم برگزار شد، گفت: هر سری این جهیزیه‌ها شامل یخچال فریزر، تلویزیون، اجاق گاز، ماشین لباسشویی و جاروبرقی است که کمیته امداد و خیران برای خرید آنها در مجموع ۶۰ میلیارد تومان هزینه کرده‌اند.
 مدیرکل کمیته امداد امام خمینی گیلان، با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تا کنون هزار و ۶۸۷ سری جهیزیه به مددجویان اهدا شد گفت: کمیته امداد برای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، در طول سال بسته خدمتی ازدواج و تحکیم بنیان خانواده را به نوعروسان و نودامادان تحت پوشش این نهاد اهدا می‌کند.
مجتبی جلالی پور، با اشاره به خدمات کمیته امداد درخصوص تسهیل ازدواج و تحکیم بنیان خانواده، گفت: برقراری کمک معیشت دختران مورد حمایت تا ۶ ماه پس از دریافت خدمت، در اولویت قراردادن زوجین جوان در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، ارائه خدمات به خانواده‌های چند نوزاد برای کمک به تهیه مسکن و هزینه‌های امرار معاش فرزندان از دیگر خدمات کمیته امداد است
اهداء ۱۱۴ سری جهیزیه به نوعروسان گیلانی تحت پوشش کمیته امدادمدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان هم در این مراسم با بیان اینکه احترام و اعتماد می‌تواند در زندگی مشترک نقش مهمی داشته باشد گفت: سلامت و سازندگی خانواده و جامعه با مراقبت و توجه به نیاز‌های جسمی، روانی، اجتماعی، عاطفی و معنوی زنان ارتباط دارد.
زهرا یعقوب نژاد افزود: حفظ سلامت جسمی و روانی بانوان نقش مهمی در تحکیم بنیان خانواده و در نتیجه جامعه دارد.
در پایان این مراسم از ۱۴ خیر و حامی گیلانی تجلیل شد. 
گیلان ۴۳ هزار حامی و خیر دارد.