به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سفر استاندار خراسان رضوی به پاکستان بنا بر دعوت رسمی حکمران دو ایالت سِند و پنجاب این کشور همسایه صورت می گیرد.
همزمان با سفر رسمی غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی به همراه جمعی از مسئولان استانی و بخش خصوصی به «کراچی» قطب اقتصادی پاکستان ۲ نمایشگاه مهم گردشگری با حضور جمهوری اسلامی ایران برپا و چند تفاهمنامه با هدف گشایش روزنه های جدید همکاری میان دو کشور امضا می شود.
هیات اعزامی ایران امروز با کامران خان تِسوری حکمران ایالت سِند دیدار خواهد کرد .
در این دیدار بیش از یکصد نفر از فعالان حوزه گردشگری و بازرگانی پاکستان نیز با هدف بررسی فرصت های جدید همکاری میان دو کشور با تمرکز بر ظرفیت های استان خراسان رضوی و ایالت سِند حضور خواهند یافت.
فردا پنجشنبه نیز استاندار خراسان رضوی ضمن شرکت در کنفرانس بین المللی گردشگری پایدار به اهتمام اتاق بازرگانی و توسعه سازمان همکاری اسلامی در شهر کراچی در خصوص گردشگری پایدار از نگاه اسلامی و ایرانی سخنرانی خواهد کرد.
امضای ۳ تفاهمنامه شامل همکاری میان اتاق های بازرگانی کراچی و مشهد، همکاری در بخش های فرهنگی، گردشگری و پارک های علم و فناوری بین دو کشور به می رسد.
دیدار با رئیس فدراسیون اتاق های بازرگانی و صنایع پاکستان و همچنین وزیر ایالتی فرهنگ و گردشگری نیز از دیگر برنامه های سفر استاندار خراسان رضوی به شهر بندری کراچی خواهد بود و پس از آن هیات ایران عازم لاهور به عنوان قلب فرهنگی پاکستان خواهد شد.