افزایش سهمیه مبادلات مرزی مرزنشینان از ۸۰ دلار فعلی

افزایش سهیمه مبادلات مرزی مرزنشینان از ۸۰ دلار فعلی 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،شهرام دبیری معاون رئیس جمهور در امور مجلس در جلسه شورای ساماندهی مبادلات مرزی استان گفت:ساختمان مناسب و در شان جمهوری اسلامی برای پایانه مرزی رازی ساخته شده، اما باید تلاش کنیم راه‌های دسترسی مناسب به این مرز را ایجاد کنیم و زیر ساخت‌ها را تکمیل کنیم این کار هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری برای آینده است. 

وی افزود:رئیس جمهور تفویض اختیار کامل به استاندارن داده است به خصوص استانداران مرزی برای توسعه روابط همه جانبه با کشور‌های همسایه و در واقع هر استاندار یک رئیس جمهور است. 

شهرام دبیری گفت:شان و کرامت مردم ما باید حفظ  شود و نباید در مرز‌ها و‌توسط ماموران مرزی کشور‌های همسایه مورد بی احترامی قرار بگیرند این موضوع را از طریق وزارت امور خارجه پیگیری خواهیم کرد.

معاون رئیس جمهور در امور مجلس گفت:در دولت تلاش میکنیم سهمیه مبادلات مرزی مرزنشینان از ۸۰ دلار فعلی را افزایش دهیم و با توسعه بازارچه‌های مرزی درآمدشان را افزایش بدیم.

وی افزود:کمبو‌دها و مشکلات پایانه مرزی رازی را از نزدیک دیدم و برای رفع آنها با مسئولان مرتبط رایزنی خواهم کرد.