حفظ سرمایه‌های اجتماعی دستور کار اصلی شورای فرهنگ عمومی استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ امام جمعه اراک گفت: مدیران از سردادن شعار‌های منفی و عمل نشدنی پرهیز کنند، چرا که این موضوع آثار زیبانباری در کاهش انگیزه‌های اجتماعی و اعتماد مردم به خدمتگزاران دارد.
او افزود: نظام نابرابر پرداخت حقوق و دستمزد باید در سطح ملی بررسی و اصلاح شود و مصلحت نیست عده‌ای حقوق نجومی دریافت کنند و سایر اقشار جامعه از حداقل دستمزد هم برخوردار نباشند.
نماینده ولی فقیه در استان بر ارتباط گسترده فرهنگ و امنیت تأکید کرد و از مسئولان عضو شورای فرهنگ عمومی خواست تا با جدیت دستورکار‌ها و تصمیم‌های برزمین مانده از جلسات گذشته را عملیاتی کنند.
استاندار مرکزی هم در این شورا از موضع منفعل بعضی دستگاه‌های اجرایی در موضوع فرهنگ هم انتقاد کرد و بر استفاده از ظرفیت‌های خوب این جلسه در بازکردن گره‌های فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد.
زندیه وکیلی گفت: بهتر است جلسات بعدی شورا با بررسی اقدامات صورت گرفته از سوی دستگاه‌های اجرایی و تصمیم سازی و اجرای مصوبات انجام شود.
نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: باید از ظرفیت خوب مردم برای حل مشکلات فرهنگی و ارائه راهکار و تصمیم سازی درست استفاده کنیم.
ابراهیمی افزود: نتیجه این شورا اثربخشی بر فرهنگ جامعه است و بدون تردید بسیج امکانات، استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی و همگرایی در این مهم ثمر بخش است.
در این شورا همچنین مدیران کل و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی استان گزارش‌هایی درباره عملکرد کمیته‌های پنج گانه، اقدامات کارگروه زیست عفیفانه، حوزه جمعیت و فرزندآوری، تحکیم خانواده و واکاوی آسیب‌های اجتماعی ارائه کردند.

{$sepehr_media_11949370_600_350}