رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان:
۹۵ درصد درآمد‌های لرستان مالیاتی است
۹۵ درصد درآمد‌های لرستان مالیاتی استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان در هفتمین جلسه ستاد درآمد و تجهیز منابع استان با بیان اینکه۹۵ درصد درآمد‌های لرستان مالیاتی است گفت: درآمد‌های کشور جهت ایجاد زیرساخت‌های عمرانی در کشور مصرف می‌شود.
 
سمانه حسن‌پور این امر را نشان‌دهنده مشارکت مردم لرستان در سازندگی استان دانست و افزود: درآمد‌های عمومی مصوب سال ۱۴۰۳، چهار هزار و ۷۱ میلیارد تومان بوده که تا پایان مهر سال جاری هزار و ۸۰۱ میلیارد تومان آن وصول شده است.
 
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در پایان ضمن اشاره به تأکید استاندار لرستان مبنی بر در نظر گرفتن مشوق‌های مالیاتی برای مؤدیان مالیاتی جهت ایجاد انگیزه در پرداخت معوقات مالیاتی گفت: همه دستگاه‌های اجرایی، خدماتی، نیمه‌دولتی و خصوصی موظف به رعایت قوانین در اعمال وصول مالیات هستند و کسانی‌که به‌موقع مالیات خود را پرداخت کنند از تشویق‌های لازم طبق قوانین بهره خواهند برد.

استاندار لرستان نیز در این جلسه افزایش ۲۴ درصدی مشارکت مردم استان در پرداخت مالیات نسبت به سال قبل را نشان دهنده توسعه فرهنگی و توجه مردم به مشارکت مدنی در توسعه اقتصادی و زیرساختی دانست و افزود: من از مؤدیان مالیاتی و فعالین اقتصادی استان لرستان تشکر می‌کنم و امیدوارم همین روند در پرداخت مالیاتی سال‌جاری تا پایان سال ادامه یابد. 
 
سید سعید شاهرخی به مجموعه دستگاه‌های وزارت اقتصاد دارایی استان به‌خصوص اداره کل مالیات تأکید کرد تا حداکثر مشوق‌های قانونی را در خصوص مؤدیان در نظر بگیرد.