رفع تصرف زمین ملی ۵ میلیارد تومانی در شهرستان لنگرود

رفع تصرف زمین ملی ۵ میلیارد تومانی در شهرستان لنگرودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ سرهنگ ارسلان صبح زاهدی گفت: با دریافت خبری مبنی بر تصرف ۵ هزار مترمربع زمین ملی در یکی از روستا‌های شهر چاف شهرستان لنگرود، ماموران انتظامی با همراهی کارشناسان اداره منابع طبیعی به این روستا اعزام شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود با بیان اینکه متصرف ۴۳ ساله این قطعه زمین ملی را با سیم‌خاردار و پرچین غیرقانونی محصور کرده بود، افزود: این زمین به استناد تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع و با حکم قضایی رفع تصرف و همه آثار تصرف جمع آوری شد.

وی گفت: کارشناسان ارزش این زمین ملی را بیش از ۵ میلیارد تومان برآورد کردند.

سرهنگ صبح زاهدی با تاکید بر مبارزه جدی نیرو‌های انتظامی با متخلفان اقتصادی و زمین‌خواران، از مردم خواست در صورت اطلاع از هر گونه دست اندازی در زمین‌های ملی و دولتی، مورد را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.