برداشت بیش از دو هزار و ۵۰۰ تن انگور از تاکستانهای بخش میمه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهین شهر و میمه گفت:بیش از ۷۰ درصد انگور بخش میمه تبدیل به شیره و ما بقی آن تبدیل به سرکه، کشمش و سایر محصولات می‌شود.


مصطفی عباسی افزود: در گذشته جشنواره گردشگری انگور روستای حسن رباط میمه با هدف معرفی ظرفیت‌های طبیعی، فرهنگی، آداب، سنت‌ها و شیوه‌های زندگی مردم در این جشنواره‌ها و معرفی محصولات و فرآورده‌های انگور و جاذبه‌های گردشگری برگزار می‌شد.