برداشت انگور سرخ فخری در شاهرود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ برداشت انگور در مهر ماه شروع می‌شود و به دلیل دیر رس بودن، پرباری، خاصیت انباری فوق العاده بالا، ماندگاری تا شب عید و امکان صادرات به سایر نقاط کشور از اهمیت زیادی برخوردار است.
حمید آقابیکی مدیر جهاد کشاورزی شاهرود گفت: این شهرستان چهار هزار و ۸۰۰ هکتار تاکستان دارد که یک‌هزار و ۱۰۰ هکتار غیربارور و سه هزار و ۸۰۰ هکتار بارور است.
به گفته آقابیکی امسال پیش بینی می‌شود با میانگین برداشت ۲۸ تن انگور از هر هکتار ۱۰۰ هزار تن محصول برداشت شود.
۷۰ درصد انگور تولیدی در شاهرود از رقم سرخ فخری است.
خلیلی، عسگری، لعل، شاهانی، صاحبی، کشمشی، سفید فخری و ریش بابا از دیگر ارقام انگور در این شهرستان است.
۴۵ درصد انگور تولیدی این شهرستان به صورت تازه‌خوری مصرف می‌شود ۴۰ درصد در سردخانه‌ها ذخیره و بقیه به صورت کشمش، مویز، آبغوره، گردغوره، شیره‌انگور، سرکه، ترشی، غوره و کنسانتره فرآوری می‌شود فرآوری می‌شود.
علی بداقی انگورکار نمونه و موفق منطقه رویان شاهرود توانسته از هر هکتار باغ انگورش ۷۵ تن محصول برداشت و در سردخانه‌ای که در باغش احداث کرده است ذخیره کند.
برداشت انگور در شاهرود تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.

{$sepehr_media_11628698_600_350}