حضور رئیس مجلس در اجلاس بین‌المجالس جهانی در ژنو
حضور رئیس مجلس در اجلاس بین‌المجالس جهانی در ژنو
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری صدا و سیما؛ اجلاس اتحادیه بین المجالس جهانی از صبح امروز با شعار «علم، فناوری و نوآوری برای آینده‌ای مسالمت آمیزتر و پایدارتر» در ژنو سوئیس آغاز شد و تا پنجشنبه ۲۶ مهرماه ادامه خواهد داشت. رئیس مجلس شورای اسلامی علاوه بر سخنرانی در مجمع عمومی (IPU) پیش از ظهر امروز در نشست اتحادیه بین المجالس کشور‌های اسلامی (PUIC) سخنرانی می کند. بعدازظهر امروز نیز رئیس مجلس در نشست اتحادیه بین‌المجالس آسیایی (APA) شرکت و سخنرانی خواهد کرد. همچنین آقای قالیباف دیدار‌های دوجانبه‌ای نیز با مقامات مختلف اتحادیه‌های بین المجالس بین‌المللی و همچنین همتایان خود از کشور‌های شرکت کننده خواهد داشت.
 
تعدادی از نمایندگان مجلس؛ منوچهر متکی، امیرحسین ثابتی، علی‌اصغر باقرزاده، محمود نبویان، انویه شارلی تکیه، محمدمهدی شهریاری و الهام آزاد در این اجلاس رئیس مجلس را همراهی می‌کنند که علاوه بر حضور در جلسات مجمع‌عمومی IPU؛ در سمینار نمایندگان زن، نشست PUIC، نشست گروه مشاورین عالی مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی خشونت‌آمیز، نشست APA، نشست گروه پارلمانی بریکس، شورای بین‌المجالس، کمیته دائمی دموکراسی و حقوق بشر، کمیته دائمی صلح و امنیت بین‌المللی، نشست مجمع دبیران پارلمان‌ها (ASGP)، کارگاه هم‌اندیشی راهبری پارلمانی در خلا سلاح، نشست سمینار نمایندگان جوان، کمیته دائمی امور سازمان ملل متحد، کمیته ترویج احترام به حقوق بشردوستانه بین‌المللی، کمیته دائمی توسعه پایدار، کارگاه هم‌اندیشی تلاش‌های دوچندان برای مقابله با کار کودکان و کار اجباری نیز حضور دارند و سخنرانی خواهند کرد.
 
همزمان با برگزاری مجمع اتحادیه بین‌المجالس جهانی IPU در ژنو، مجمع مجالس آسیایی APA، اتحادیه مجالس کشور‌های اسلامی PUIC و اعضای مجالس عضو BRICS نیز نشست‌های تخصصی خود را در محل این اجلاس برگزار می‌کنند.