افتتاح چهار طرح شاخص در ساوه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ استاندار مرکزی در آیین افتتاح چهار طرح شاخص ساوه گفت: اعتبارات عمرانی این استان در دولت شهید جمهور در مقایسه با سنوات گذشته خود بیش از ۱۰ برابر افزایش دارد.

مخلص الائمه افزود: بودجه عمرانی استان نسبت به سنوات قبل ۱۰ برابر شده است بطوریکه که در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مجموعا بالغ بر ۱۰۶ هزار میلیارد ریال بودجه در حوزه‌های زیرساختی سلامت، محور‌های مواصلاتی، ورزش و حوزه فرهنگی هزینه شده است و به همین میزان اعتبار هم در حوزه شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان از محل مالیات بر ارزش افزوده هزینه شده است.

وی اضافه کرد: بودجه عمرانی هزینه شده در استان طی دو سال گذشته معادل با ۳.۳ کل ۶ سال گذشته و ۱۰ برابر سنوات گذشته است که شتاب در اجرای پروژه‌ها و اتمام طرح‌های نیمه تمام و ناتمام را در پی داشته است.

شهردار ساوه نیز گفت: در جریان سفر استاندار مرکزی به ساوه پروژه‌های شاخص عمرانی نظیر ایستگاه شماره پنج آتش نشانی ساوه با تجهیزات کامل به عنوان بزرگترین ایستگاه آتش نشانی شهر ساوه، نردبان ۵۶ متری آتش نشانی بوستان انار، افتتاح و کلنگ زنی پارک بانوان با اعتبار بالغی بر ۱۰ هزار میلیارد ریال انجام شد.

مصباحی افزود: احداث کنارگذر شرقی ساوه به عنوان بزرگترین پروژه عمرانی تاریخ این شهر که مطالبه جدی شهروندان است در حال تکمیل شدن است.

وی افزود: کنارگذر شرقی ساوه با عنوان کنارگذر امام علی (ع) تاکنون پنج هزار میلیارد ریال هزینه در بر داشته است و با توجه به اینکه احداث کنارگذر‌ها وظیفه شهرداری‌ها نیست، اما بروز خسارات مالی و جانی به شهروندان می‌شود مدیریت شهری برای احداث آن ورود کرده است و به نظر می‌رسد برای بهره برداری از این کنارگذر همراه با کنارگذر جنوبی بیش از پنج هزار میلیارد ریال دیگر اعتبار نیاز داشته باشد.

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ساوه گفت: نردبان ۵۶ متری آتش نشانی ساوه نخستین نردبان هیدرولیکی است که در استان مرکزی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد تا در ساختمان‌ها و آپارتمان‌های مرتفع برای ایمنی و امنیت شهروندان بکار گرفته خواهد شد.

یزدی افزود: برای ششمین ساختمان آتش نشانی شهرداری ساوه و تجهیزات لجستیکی خریداری شده مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شده تا شهرداری ساوه یه استاندارد‌های ایمنی بین الملل نزدیک شود.

مددی معاونت خدمات شهری شهرداری ساوه نیز گفت: بوستان انار ساوه در زمینی به مساحت ۸ هزار متر مربع با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال شامل زمین چمن مصنوعی، آلاچیق و استراحتگاه مسافرین احداث و تقدیم مردم شهر ساوه شده است.

کلنگ زنی دومین بوستان بانوان و گلباران مزار شهدا از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

{$sepehr_media_11580294_600_350}