اتصال گذربرکت به سیستم دفع فاضلاب شهری

اتصال گذربرکت به سیستم دفع فاضلاب شهری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، شهردار منطقه ۸ تهران گفت: گذربرکت به  سیستم دفع فاضلاب شهری (اگوی شهری) متصل شده و موضوع فاضلاب و مسائل زیست محیطی در آن رعایت شده است.

فاطمه تنهایی افزود: در این گذر گردشگری و غذا، موضوع بهداشت هم رعایت شده و مجاورت آن با یکی از بوستان‌ها امکان نشستن و استفاده از سرویس بهداشتی را برای شهروندان فراهم کرده است.

شهردار منطقه ۸ تهران همچنین گفت: برای این گذر گردشگری، پارکینگی در ضلع جنوبی بوستان ایجاد شده است تا مزاحمتی برای اهالی محله نداشته باشد.

فاطمه تنهایی افزود: برای ایمنی و سلامت مراجعه کنندگان به گذر برکت هم تمهیداتی اندیشیده شده تا سمت گذر غذا به بوستان باز شود.
گذر گردشگری و غذای برکت با ۳۰ غرفه شامل ۲۷ غرفه غذا و ۳ غرفه فرهنگی در فلکه اول تهرانپارس بلوار شاهد پذیرای شهروندان است.