ملت ایران، عالی‌ترین جلوه بصیرت+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت الاسلام محمد حاجی ابوالقاسمی دولابی در مراسم گرامیداشت حماسه یوم الله ۹ دی در حسینیه عاشقان ثارالله اهواز گفت: ملت ایران یک ملت بصیر است، ملتی که خدا شناس است و دوست و دشمن را به خوبی از یکدیگر تشخیص می‌دهند.

وی با گرامی داشت یوم الله ۹ دی افزود: ملت آگاه و همیشه در صحنه ایران ۴۴ سال است که با مقاومت در برابر زیاده خواهی‌های آمریکا و استکبار جهانی ایستاده است.

مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت و حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری اسوه‌های برجسته ملت ایران هستند، ادامه داد:  ملتی که برای دفاع از این نظام حدود ۳۰۰ هزار شهید می‌دهد و  هنگام مواجه با کسانی که حرم‌های امن الهی را تهدید  می‌کنند، مدافعان حرم را به میدان می‌فرستند و در  تنگنا‌های اقتصادی، تحریم‌ها و شرایط سخت هوای یکدیگر را دارند و در جشنواره‌های گوناگون به فکر فقرا هستند، یک ملت بصیر است.

حجت الاسلام حاجی ابوالقاسمی دولابی با گرامی داشت یاد و خاطره سردار دل‌ها بیان کرد: سردار دل ها، شهید قاسم سلیمانی   اسوه و الگوی بصیرت بود. مردی که به خوبی دوست و دشمن را تشخیص داد و متوجه شد دشمن اصلی ملت‌های آزاده عالم آمریکای جنایتکار است. او برابر آمریکا ایستاد و   از مظلومان منطقه دفاع کرد.

 وی  تاکید کرد: مردم بصیر ایران در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری با حضور باشکوه خود دل رهبر انقلاب را شاد و موجب یاس دشمنان خواهند شد.

مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت و حوزه‌های علمیه با محکومیت جنایات رژیم اشغالگر قدس در غزه گفت: مردم جهان امروز متوجه شده اند که اسراییل همان گونه که امام راحل فرمود یک غده سرطانی است. دیدید که اشغالگران قدس در طول این سه ماه چه فجایع و جنایت‌هایی را ایجاد کرد و  اعضای بدن برخی از کودکان را در بیمارستان‌ها به سرقت بردند. ببینید این رژیم که رژیمی است.

{$sepehr_media_10618140_600_350}