امروز در تجمع ضد صهیونیستی در اراک
طنین فریاد مرگ بر اسرائیل در حمایت از مردم مظلوم غزه

طنین فریاد مرگ بر اسرائیل در حمایت از مردم مظلوم غزه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان با صدور اطلاعیه‌ای از مردم انقلابی و همیشه در صحنه اراک برای حضور در تجمع محکومیت کشتار و نسل کشی مردم مظلوم غزه دعوت کرد.

در این بیانیه آمده است: مردم ایران اسلامی که در همه این روزها، دست از حمایت از آرمان فلسطین برنداشته و قتل عام برادران و خواهران دینی خود را تحمل نکرده و همواره صدای رسای همبستگی خود را آذین‌بخش نبرد‌های روزمره گروه‌های فلسطینی و مقاومت قهرمانانه آنها کرده اند یکبار دیگر با برپایی تجمع همبستگی با مردم مظلوم و مبارز غزه، محکومیت جنایت های رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار را فریاد می زنند.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی از قشر‌های مختلف مردم اراک دعوت می‌کند با حضور در تجمع ضد صهیونیستی که از ساعت ۱۵ و ۳۰ امروز چهارشنبه در محل پیاده راه امیرکبیر برگزار خواهد شد شرکت کنند و با حضور گسترده و مقتدرانه خود خواستار قطع آدم‌کشی رژیم منحوس صهیونیستی و رسیدگی جدی به مردم آسیب دیده غزه شوند.