واگذاری مدیریت مرز چذابه در ایام اربعین به اصفهان

واگذاری مدیریت مرز چذابه در ایام اربعین به اصفهانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان گفت: شهر‌های اطراف اصفهان از جمله نجف‌آباد، کاشان و خمینی‌شهر نیز به عنوان معین اصفهان در مرز هستند و فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و همچنین گروه دیگری که حدود ۱۵۰ نفر هستند در کربلا معلی مستقر شده‌اند.

مهدی بقایی با بیان اینکه پنج‌شنبه هفته گذشته تجهیزات شهرداری اصفهان برای اربعین به مرز چذابه ارسال شد، افزود: کارگران و کسانی که در محل دعوت به خدمت هستند از پایانه کاوه حرکت کردند و سه خودرو آتش‌نشانی نیز راهی کربلا شدند.

وی با اشاره به نوع وظایف و خدماتی که به اصفهان محول شده گفت: وظایف مختلفی از تأمین امنیت و ایمنی گرفته تا نظافت و رفت‌و روب به اصفهان واگذار شده و همه این برنامه‌ها در ستادی با نام ستاد اربعین که به تازگی در شهرداری این کلان‌شهر تشکیل شده است، مدیریت می‌شود.