اجرای بیش از ۷۰ میلیارد تومان پروژه در هلیلان به همت بنیاد علوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حسین بیگی با بیان اینکه این بنیاد در چهار حوزه عمرانی،فرهنگی،اشتغال و درمان اجرای بیش از ۷۰ میلیارد تومان پروژه در هلیلان توسط بنیاد علویبه جامعه هدف خود خدمات ارائه می کند،اظهار داشت: بنیاد علوی به عنوان بازوی خدمات اجتماعی بنیاد مستضعفان از سال ۹۸ در ملکشاهی و از شهریور ۹۹ در شهرستان هلیلان به عنوان مناطق هدف فعالیت‌های خود را آغاز کرده است.

وی افزود: حجم سرمایه گذاری صورت گرفته از سوی بنیاد علوی در شهرستان هلیلان برای اجرای پروژه‌های مختلف از شهریور ۹۹ تا پایان سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان بوده است.

دبیر بنیاد علوی هلیلان یادآور شد: فعالیت‌های عمرانی بنیاد علوی در شهرستان هلیلان شامل ساخت مدرسه و منازل مسکونی نیازمندان، بهسازی معابر و راه‌های دسترسی روستایی، تعمیر و تجهیز مدارس و مساجد و همچنین آبرسانی بوده است.

بیگی تاکید کرد:این مجموعه تاکنون در ۸۱ منطقه کشور فعالیت‌های محرومیت زدایی را دنبال کرده و با توجه به حجم انباشته مشکلات در شهرستان‌های ملکشاهی و هلیلان این خدمات را به ساکنان این نقاط دنبال می‌کند.

دبیر بنیاد علوی هلیلان گفت: بر اساس تفاهم نامه مشترک منعقد شده با بنیاد مسکن، کمیته امداد و بهزیستی عملیات احداث ۱۲۷ واحد مسکونی برای افراد واجد شرایط در این شهرستان آغاز شده که تا کنون ۶۰ واحد به متقاضیان واگذار شده است.

بیگی ادامه داد: بنیاد به هر واحد ۵۰ میلیون تومان به صورت بلاعوض، ۱۰ تن سیمان و ۲ تن میلگرد پرداخت می‌کند و در کنار آن بنیاد مسکن نیز ۲۰۰ میلیون تومان به شکل تسهیلات در اختیار آنان قرار می‌دهد.

وی اظهار داشت: همچنین بر اساس تفاهم نامه صورت گرفته با بهزیستی خانواده‌هایی که دارای ۲ معلول و بیشتر هستند، در نقاط روستایی از ۱۵۰ میلیون تومان کمک بنیاد علوی و ۵۰ میلیون تومانی بهزیستی به شکل بلاعوض بهره مند می‌شوند، در نقاط شهری مبلغ بنیاد علوی ۲۰۰ و بهزیستی نیز ۵۰ میلیون تومان است، به شرطی که از سهمیه بهزیستی استفاده نکرده باشند.