در ششمین روز از اجرای تشدید نظارت دامپزشکی؛
توقیف پنج وانت ماهی فروش در دوگنبدان
توقیف پنج وانت دوره گرد عرضه ماهی در دوگنبدانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مهدی گرجی زاده با اشاره به اهمیت صدور مجوز حمل بهداشتی دامپزشکی در خصوص دام و فرآورده‌های خام دامی، افزود: همه فرآورده‌های خام دامی نیازمند حمل با خودرو‌های دارای مجوز بهداشتی از اداره دامپزشکی مبدا است.
رئیس دامپزشکی شهرستان گچساران ادامه داد: با توجه به اینکه بیشتر خودرو‌های دوره گرد فروش ماهی، نمی‌توانند امکانات مورد نیاز برای حمل و نگهداری ماهی را فراهم کنند، لذا بدون مجوز حمل بهداشتی بوده و شرایط مناسب حمل و انجماد در آن‌ها رعایت نشده و احتمال فاسد شدن ماهی وجود دارد.
وی ضمن اشاره به اهمیت جایگاه فرآورده‌های خام دامی و پروتئینی در سبد غذایی همشهریان، گفت: سلامت فراورده‌های خام دامی به ویژه مواد پروتئینی بسیار حائز اهمیت است و همشهریان باید زمان خرید ماهی به ویژگی‌های ماهی سالم مانند لزج نبودن، پولک داشتن، رنگ صورتی شفاف آبشش ها، قابلیت ارتجاعی بدن که نشان از تازه بودن و سلامت ماهی است، توجه کنند.
گرجی زاده شرایط نگهداری ماهی را یکی از فاکتور‌های سلامت آن عنوان کرد و افزود: ماهی تازه باید در دمای صفر تا ۴+ درجه سانتیگراد در یخچال و ماهی منجمد در دمای منهای ۱۸ درجه سانتیگراد نگهداری شود.
وی از شهروندان خواست فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موضوع را از طریق سامانه ۱۵۱۲ ارتباط مردمی دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.