کاهش ۲۶ درصدی واردات نهاده‌های دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اتحادیه واردکنندکان نهاد‌ه های دام و طیور ایران، ارزش واردات نهاده‌های دامی تا پایان پاییز ۱۴۰۱، ۴ میلیارد و ۸۱۴ میلیون و ۶۷۱ هزار دلار بوده که در مقایسه با ارزش ۵ میلیارد و ۴۶۶ میلیون و ۲۲۳ هزار دلاری واردات نهاده‌های دامی تا پایان آذر سال گذشته کاهش ۱۲ درصدی را تجربه کرده است.

کاهش ۲۶ درصدی واردات نهاده‌های دامیتا پایان آذر ماه سال جاری، ۶ میلیون و ۴۵ هزار تن ذرت، یک میلیون و ۲۷۶ هزار تن جو، ۷۳۴ هزار تن کنجاله سویا و یک میلیون و ۸۸۵ هزار تن دانه سویا وارد کشور شده است که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته به لحاظ وزنی به ترتیب ۱۲ درصد، ۵۲ درصد، ۶۳ درصد و ۱ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

بر اساس این گزارش واردات ذرت، جو، کنجاله سویا و دانه سویا به لحاظ ارزشی در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته به ترتیب مثبت ۳ درصد، منفی ۳۵ درصد، منفی ۵۹ و مثبت ۱۶ درصد بوده است.