تردد وسیله نقلیه در جاده کرج - چالوس یکطرفه شد

تردد وسیله نقلیه در جاده کرج - چالوس یکطرفه شدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ سرهنگ پیمان کرمی گفت: ممنوعیت تردد از کرج و آزادراه تهران - شمال تا تخلیه بار ترافیکی ادامه دارد.

وی افزود: مسافران هنگام سفر ضمن رعایت سرعت مطمئنه از هرگونه حرکات مخاطره آمیز پرهیز کنند.

کرمی خاطرنشان کرد: ماموران پلیس راه برای پیشگیری از حوادث احتمالی و روان سازی در جاده های استان البرز مستقر شده اند.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه ناجا با شماره تلفن ۸۸۲۵۵۵۵۵ به صورت شبانه روزی پاسخگوی وضعیت راه‌های کشور و آماده امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی است.

۱۸ درصد ترافیک جاده‌ای کشور مربوط به راه‌های استان البرز است و در زمان تعطیلی‌ها بر میزان ترافیک در یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی این استان افزوده می‌شود.

جاده کرج - چالوس به مسافت ۱۶۰ کیلومتر نیمی از آن در استان البرز و مابقی در استان مازندران واقع شده است

استان البرز دارای یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است و ۱۸ درصد ترافیک جاده ای کشور مربوط به راه‌های این استان است