رقابت صد جوان و نوجوان در رویداد تولید محتوا

رقابت صد جوان و نوجوان در رویداد تولید محتوابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، محراب کیانی افزود: این رویداد در بخش‌های پویانمایی، بازی‌های موبایلی، نرم‌افزار‌های موبایلی، کلیپ و پوستر به مدت سه روز به‌صورت شبانه‌روزی از ۲۵ تا ۲۷ آبان در حسینیه عاشقان ثارالله برگزار می‌شود.

وی اظهار داشت: مهلت ثبت نام در چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال در استان بوشهر تا ۲۴ آبان است و افراد در رده‌های سنی مختلف می‌توانند شرکت کنند.

کیانی ادامه داد: موضوع چهارمین دوره رویداد تولید محتوای دیجیتال استان در کنار ۲ موضوع ملی، بیشتر بومی و برگزیدگان این رویداد ضمن معرفی به جشنواره ملی که به میزبانی تهران برگزار می‌شود، در تولید محصول از آنان حمایت می‌شود.

وی اضافه کرد: چهارمین رویداد محتوای دیجیتال در استان با مشارکت مؤسسۀ فرهنگی هنری شهرداری بوشهر، جهاد دانشگاهی، شرکت توزیع نیروی برق، نیروگاه اتمی، فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش و حوزه هنری برگزار می‌شود.

رئیس مرکز فضای مجازی سپاه امام صادق (ع) استان استعدادیابی، پرورش و شناسایی نخبگان این حوزه، سازماندهی و انسجام بخشی به تیم‌های تولید محتوا، استفاده از ایده‌ها و طرح‌های نو و حمایت از آنان را از هدف‌های برگزاری این رویداد عنوان کرد.

کیانی با بیان اینکه در بخش تولیدات فاخر و گروه‌های موفق بیش از ۲۰ گروه و در بخش انفرادی صد‌ها نفر اقدام به تولید محصولات می‌کنند گفت: فضای مجازی بستر آزادی است که افراد مختلف نسبت به تولید محتوا در آن اقدام می‌کنند.