در قالب یکشنبه های صنعت؛
بازگشت ۵۱ واحد تولیدی و صنعتی راکد به چرخه تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی،در چهل و دومین یکشنبه تولید با طرح توسعه دو واحد تولیدی و یک واحد گلخانه در ارومیه موافقت شد.

واحد تولید کیک و بیسکویت با ظرفیت تولید ۵۰ تن روزانه و اشتغال زایی ۳۰۰ نفر نخستین واحدی بود که امروز مورد بازدید استاندار آذربایجان غربی و اعضاء کارگروه رفع موانع تولید قرار گرفت و با طرح توسعه آن که ظرفیت تولید را دو برابر افزایش خواهد داد و اشتغال را به ۴۰۰ نفر خواهد رساند موافقت شد.

طرح توسعه واحد تولیدی کفپوش سیمانی و گلخانه ۵ هکتاری از دیگر طرح‌های توسعه‌ای چهل و دومین یکشنبه تولید آذربایجان غربی بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی گفت: با اجرای این سه طرح توسعه نه تنها ظرفیت تولید در این واحد‌های تولیدی دوبرابر خواهد شد بلکه ۲۵۰ نفر هم اشتغال زایی جدید خواهند داشت.

جواد کرمی با بیان اینکه تا کنون ۸۹ واحد تولیدی و صنعتی در چهارچوب یکشنبه‌های تولید مورد بازدید قرار گرفته اند افزود:در این مدت ۱۹۰ مصوبه داشته ایم که ۵۱ درصد آن‌ها تا کنون اجرایی شده اند و نتیجه آن بازگشت ۹۱ واحد راکد در سال گذشته و ۵۱ واحد راکد در ۷ ماه گذشته سال جاری به چرخه تولید بوده است.

وی رکود اقتصادی، کاهش صادرات، ضعف در بازاریابی و همکاری ضعیف بانک‌ها را از مهمترین عوامل تعطیلی واحد‌ها تولیدی در استان برشمرد و تصریح کرد: در کارگروه رفع موانع تولید تلاش میکنیم این مشکلات را کاهش دهیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی در ادامه از سخت گیری برای انتخاب مدیران استانی بانک‌ها هم خبرداد و اظهار کرد: مدیرانی را انتخاب میکنیم که توانایی حرکت در جهت تحقق اهداف ما را داشته باشند.

{$sepehr_media_8676342_400_300}