از تحصیل بیش از ۵ هزار دانشجو تا تعطیلی ۷ مرکز علمی کاربردی استان
از تعطیلی ۷ مرکز علمی کاربردی استان تا تحصیل بیش از ۵ هزار دانشجوبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان در دو دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشجو می‌پذرد، افزود: محتوا و برنامه درسی در این دانشگاه مبتنی بر بازار کار و با هدف ایجاد اشتغال است.
دسترنج با بیان اینکه دانشجویان در این دانشگاه در رشته‌های صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر تحصیل می‌کنند، بیان کرد:۷۰درصد درس‌های این دانشگاه به صورت عملی آموزش داده می‌شوند.
ریس دانشگاه علمی کاربردی استان با بیان اینکه ۵۱ رشته کاردانی و ۴۱رشته در مقطع کارشناسی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند، ادامه داد: در مهر امسال سه هزار و دویست دانشجو وارد دانشگاه شدند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از سی هزار نفر از این دانشگاه فارع التحصیل شدند، گفت: ۶۳۰ استاد در این دانشگاه مشغول تدریس هستند.
ریس دانشگاه علمی کاربردی استان با بیان اینکه هفت مرکز آموزشی در استان وجود دارد، افزود: چهار مرکز در یاسوج، دو مرکز در گچساران و یکی در دهدشت در حال فعالیت است.
وی با بیان اینکه هفت مرکز هلال احمر، بهزیستی، تامین اجتماعی، میراث فرهنگی، فنی و حرفه‌ای و جهاد کشاورزی در گچساران و فنی حرفه‌ای دهدشت در سال‌های گذشته تعطیل شدند، بیان کرد: تلاش می‌کنیم بخشی از این ظرفیت‌ها را احیا شود.
دسترنج با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی این استان در بخش صنعت نفت و گاز در حوزه گچساران فعال است، ادامه داد: رشته‌های حقوق، حسابداری و ایمنی و بهداشت محیط کار مورد استقبال دانشجویان است.
وی افزایش توان اشتغال زایی فارغ تحصیلان، گسترش رشته ها، و راه اندازی کسب و کار‌های خانگی را از جمله برنامه‌های دانشگاه علمی و کاربردی استان نام برد.