۱۶ هزار خودرو در صف گاز سوز شدن

محمد حسین باقری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اعلام این مطلب افزود: تا کنون ۲۰۰ هزار خودرو در کشور دو گانه سوز شده است که از این میان ۴۶ هزار مسافربرشخصی هستند و مابقی خودرو‌های عمومی هستند.

{$sepehr_media_8160003_600_340}

باقری زمان گاز سوز شدن یک خودرو از زمان ثبت نام در سامانه GCR. Niopdc.ir تا گاز سوز شدن را حداکثر ده روز اعلام کرد.
این مقام مسوول گفت: هم اکنون ۳۳۰ کارگاه تبدیل خودرو به گاز سوز شدن در کشور وجود دارد که تاییدیه‌های لازم از وزارت صمت و سازمان ملی استاندارد برای تبدیل خودرو‌های دوگانه سوز دریافت کردند که این ۳۳۰ کارگاه توسط ۷ پیمانکار کار تبدیل دولتی را بعهده دارند.
مدیر طرح سی ان جی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران همچنین افزود: ۲ هزار و ۳۳۶ جایگاه فعال در کشور وجود دارد که کار سوخت رسانی را برای خودرو‌های دوگانه سوز انجام می‌دهد.
باقری گفت: مصرف ۲۳.۲ میلیون متر مکعب سی ان جی معادل ۲۳.۲ میلیون لیتر بنزین توسط جایگاه‌ها پوشش داده می‌شود.
باقری اضافه کرد: تبدیل خودرو‌ها به دوگانه سوز خودرو‌های عمومی شامل تاکسی‌ها و وانت بار‌ها رایگان انجام می‌شود و برای مسافربر‌های شخصی با پرداخت ۲۰ تا ۲۵ درصد هزینه تبدیل توسط مالک خودرو پرداخت می‌شود.
مدیر طرح سی ان جی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران از متخصصان بخش فنی تبدیل خودرو‌ها به گاز سوز درخواست که این مراکز باید با رعایت مشتری مداری کار تبدیل را مطابق استاندارد‌ها انجام و از قطعات با کیفیت استفاده کنند و همچنین خدمات مناسب پس از فروش ارائه دهند.
مدیر طرح سی ان جی گفت: مالکان خودور‌های دو گانه سوز هر سال به مراکز معاینه فنی مراجعه کنند.