راه اندازی قرارگاه جهادی فرهنگی در سازمان بسیج عشایری

راه اندازی قرارگاه جهادی فرهنگی در سازمان بسیج عشایریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، سرهنگ سعیدی امروز در اجلاسیه کنگره ملی ۱۱ هزار شهید عشایری به میزبانی چهارمحال و بختیاری گفت: این کنگره با سه رویکرد فرهنگی، خدمات رسانی و محرومیت زدایی و تقویت وحدت بین اقوام برگزار شد.
وی افزود: خلأ حضور دستگاه‌های فرهنگی به گونه‌ای مشهود و نمایان است که، ولی فقیه‌مان فرمانده معظم کل قوا به صراحت تذکر دادند، لذا می‌طلبد همه سازمان‌ها، نهاد‌ها و دستگاه‌های مسئول در حوزه فرهنگی نسبت به انجام وظیفه و تقویت روحیه مذهبی، دینی و ملی، در جامعه عشایر تلاش کنند که البته قرارگاه جهاد فرهنگی را در کنار قرارگاه‌های محرومیت زدایی و سازندگی در سازمان بسیج عشایری فعال می کنیم.

رییس سازمان بسیج عشایری کشورگفت: دشمنان نظام در تلاشند از هر رخنه و شکافی بین اقوام اختلاف ایجاد کنند.
 
سرهنگ سعیدی استمرار و تداوم کنگره را مهمترین مسئله دانست و بر ادامه کنگره و خدمات رسانی بر جامعه عشایر خبر داد.

وی به راه اندازی بیش از هزار و ۲۷۰ گروه جهادی و تخصصی در حال خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی در عرصه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: کاشت ۱۸۳ هزار درخت در مناطق عشایری، ارائه بیش از ده‌ها هزار خدمت در قالب بهداشتی، خدماتی و معیشتی، پویش نذر قربانی با نذر ۲۲ هزار راس دام، تشکیل شبکه دامداران، واکسیناسیون و درمان ۲ میلیون ۵۰۰ هزار راس دام عشایری وبرگزاری دوره‌های آموزشی از جمله خدمات ارائه شده است.

رییس سازمان بسیج عشایری کشور افزود: جامعه عشایری ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد محصولات صنایع دستی کشور را تامین و تولید می‌کنند.