حوادثی که توفان در کرج رقم زد

حوادثی که توفان در کرج رقم زدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ محمد جمشیدی گفت: ۱۲ اصله درخت در پی این توفان شکسته شدند و سقوط کردند.

 او افزود: سقوط ۵ تیر برق، یک داربست، یک چراغ راهنمایی و رانندگی، یک تابلوی تبلیغاتی و یک دیوار کامپوزیت نیز از دیگر حوادث به جا مانده از توفان بود.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج گفت: توفان باعث حریق یک کنتور برق شد و از طریق اتصال سیم، حریق یک اصله درخت را نیز رقم زد.

او افزود: همچنین شرایط جوی موجب قطعی برق در برخی نقاط و در پنج محل موجب حبس شدن شهروندان در آسانسور شده بود که عملیات نجات آنان با حضور آتش‌نشانان انجام شد.

جمشیدی گفت: شهروندان به هشدار هواشناسی دقت و هنگام وقوع توفان از حضور در خیابان پرهیز کنند.

او افزود: ایام تعطیلات نوروز آتش‌نشانان در آماده باش کامل قرار دارند و اطلاع‌رسانی هر حادثه از طریق تماس با سامانه ۱۲۵، آنان را به سرعت به محل حادثه می‌رساند.