افتتاح یازدهمین پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهرستان آمل

افتتاح یازدهمین پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهرستان آملبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، یازدهمین پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهرستان آمل به نام مرحوم حاج مهدی اسکو امروز  همزمان با سالروز ولادت امام علی (ع) افتتاح شد.


رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان آمل گفت: پنجمین پایگاه اورژانس شهری آمل به نام مرحوم حاج مهدی اسکو در زمینی به مساحت ۳۰۰ مترمربع و با زیربنای ۱۱۰ متر در بلوار پاسداران در غرب شهر آمل ساخته شد و برای ساخت و تجهیز این پایگاه ، بیش از ۱۵ میلیارد ریال از سوی فرزندان و ورثه‌های آن مرحوم هزینه شد.


دکتر پژمان خسروی افزود: با افتتاح پایگاه اورژانس ۱۱۵ خیرساز به نام مرحوم حاج مهدی اسکو ، تعداد پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهری آمل به پنج پایگاه و کل پایگاه شهرستان به ۱۱ پایگاه افزایش یافت.


وی افزود: هم اکنون چهار پایگاه اورژانس ۱۱۵ از جمله دو پایگاه شهری در شهر امامزاده عبدالله و دابودشت و دو پایگاه جاده‌ای در روستای رزکه در جاده هراز و نظام آباد در جاده قدیم آمل به بابل در دست ساخت است که حداقل تا نیمه نخست سال آینده به طور کامل افتتاح می شود.


لزوم حمایت از خیران سلامت
رئیس مجمع نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم گفت: در این مقطع که دشمنان این کشور و ملت، تحریم‌های ظالمانه‌ای ایجاد کرده‌اند دولت به حضور خیران و واقفان در عرصه‌های مختلف به ویژه در بخش سلامت و بهداشت ودرمان نیاز دارد.


رضا حاجی پور افزود: بودجه‌های تخصیصی به بخش سلامت و درمان به هیچ عنوان کافی نیست و باید از سرمایه گذاران و خیران در این بخش استقبال و حمایت شود.


وی با بیان اینکه هزینه‌های بخش درمان و سلامت در کشور بالاست افزود: پیچ وخم‌های اداری نباید فعالیت خیران را در کار‌های خیر و خدا پسندانه متوقف کند.


نماینده مردم شهرستان آمل در مجلس افزود: سرمایه گذاری در این بخش برای جامعه مفید است و می‌تواند کمکی برای دولت باشد.


حاجی پور بر تعامل هرچه بیشتر همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان با خیران تاکید کرد و گفت: باید به خیران به هرشکل ممکن کمک و مساعدت شود تا آنان بهتر بتوانند به وظیفه انسانی خود عمل کنند.


وی با قدردانی  از خانواده اسکو که از بانیان خیر در ساخت پایگاه اورژانس در غرب شهر آمل شدند، گفت: خداوند را شاکر هستیم که چنین افراد خیری در این شهرستان حضور دارند و با حضورشان در این صحنه ها، هم در کنار دولت و هم یار و یاور مردم هستند.