آموزش آنلاین قرآن کریم در ردیف مشاغل خانگی قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدرضا فلاحتی در دیدار با حجت الاسلام حمیدرضا مطهریان مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان یزد گفت: موسسات و تشکل‌های قرآن و عترت با ساختار ۳۱ اتحادیه استانی و ۳ هزار موسسه قرآنی امکان ظرفیت سنجی و ایجاد شبکه سازی را دارا هستند.آموزش آنلاین قرآن کریم در ردیف مشاغل خانگی قرار گرفت


وی با بیان اینکه شغل آموزش آنلاین قرآن کریم به رشته‌های مصوب مشاغل خانگی اضافه شده است، افزود: رشته‌های محقق و پژوهشگر (قرآنی، هنری و ...)، تصحیحگر متون (قرآنی و متون کهن)، کاتب قران، مربی قرآن (ویژه کودکان)، معلم و مدرس قرآن و قاری قرآن به رشته‌های زیر مجموعه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه شد.


سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آمادگی کامل این اداره برای همکاری با این موسسات تصریح کرد: مربیان و افراد فعال در مجموعه‌های قرآنی می‌توانند پس از اخذ مجوز مشاغل خانگی در سامانه‌ای به همین نام ثبت نام کرده و از تسهیلات کم بهره برای توسعه فعالیت خود بهره ببرند.