استاندار گلستان
قابلیت ایجاد منطقه تجاری ترانزیتی در فرودگاه کلاله

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز گلستان، استاندار گلستان در بازدید از فرودگاه کلاله گفت: این مکان ظرفیت مناسبی برای استان؛ بخصوص در شرق استان است که هفت شهرستان با حدود جمعیتی ۸۰۰ هزار نفر می‌توانند از مزایای این فرودگاه بهره‌مند شوند.

علی محمد زنگانه افزود: مشکل اصلی در رونق فرودگاه مخزن سوخت است؛ که امیدواریم این مشکل را حل کنیم.

 

او افزود: هم اکنون امکان انجام برخی پرواز‌ها، بدون نیاز سوختگیری مجدد در این فرودگاه وجود دارد؛ که می‌تواند برقرار شود.

{$sepehr_media_7631068_400_300}

نماینده مردم مینودشت، کلاله، گالیکش و مراوه تپه در مجلس شورای اسلامی گفت: در دو سال گذشته مکاتبات فراوانی با وزارت نفت و راه و شهرسازی برای ساخت جایگاه سوخت در فرودگاه انجام دادیم.

رضا آریانپور افزود: امیدواریم مشکل مخزن سوخت فرودگاه در سفر رئیس جمهور به گلستان به نتیجه برسد.

{$sepehr_media_7631073_400_300}


فرودگاه کلاله در سال ۱۳۹۱ با تکمیل برج مراقبت افتتاح شد.
این فرودگاه با داشتن بیش از ۲۲۰ متر طول و عرض ۴۵ متر، داشتن برج مراقبت، پارکینگ هواپیما، آتشنشانی، ترمینال مسافری، سایت اداری و... امکان نشست و برخاست هواپیما‌های تا فوکر ۱۰۰ را دارد.