مدیر منطقه‌ای شرکت نفت همدان:
توزیع ۴۷ میلیون لیتر نفت کوره در استان همدان

توزیع۴۷ میلیون لیتر نفت کوره در استان همدانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز همدان، مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان گفت: در این مدت یک میلیون لیتر نفت گاز (گازوئیل) و ۶۰ هزار کیلو گاز مایع (ال. پی. جی) برای مصارف ذخیره، جایگزین قطع گاز، مصرف ژنراتور (قطعی برق) به سازمان‌های صنعت، معدن، تجارت، جهاد کشاورزی و سایر ارگان‌ها تحویل داده شده است.

امین روستایی با اشاره به اینکه هیچ واحد تولیدی در استان همدان به دلیل کمبود سوخت جایگزین تعطیل نشده است، افزود:  این شرکت آمادگی تامین سوخت ذخیره برای صنایع، معادن، کارخانجات و دیگر واحد‌های نیازمند سوخت دوم را دارد و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

روستایی تصریح کرد: به منظور جلوگیری از تعطیلی خط تولید واحد‌های استان همدان، سوخت جایگزین واحد‌های صنفی به موقع تامین شده است.

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان از ثبت درخواست فرآورده در سامانه «سدف» (سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی) توسط واحد‌های تولیدی و کشاورزی برای سوخت جایگزین در مواقع بحرانی خبر داد و تاکید کرد: هر واحد واجد شرایطی که درخواست خود را در سامانه تجارت آسان جدید «سدف» ثبت کند، سوخت جایگزین به منظور پیش بینی مواقع افت فشار گاز طبیعی به عنوان پدافند غیر عامل دریافت خواهد کرد.

وی با اشاره به اولویت‌های شرکت ملی نفت برای حمایت از تولید براساس شعار سال ۱۴۰۰ مبنی بر «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها»، افزود: پیش از این میزان سوخت جایگزین در نظر گرفته شده برای کارخانه‌های سیمان در زمان قطع احتمالی سوخت اول یعنی گاز طبیعی، برای تغذیه ۱۵ روز تدارک دیده شده بود، اما این میزان به یک ماه افزایش یافته است.

روستایی از مسئولین سازمان‌های نیازمند سوخت جایگزین خواست به سایت www.newtejaratasan.niopdc.ir مراجعه و درخواست سوخت مورد نیاز خود را در سامانه ثبت کنند تا در صورت ضرورت استفاده از سوخت دوم با وقفه‌ای در امر تولید مواجه نشوند.

وی با تأکید بر اهمیت توجه به پدافند غیرعامل و تمهیدات قبل از وقوع بحران، افزود : در پی سردی هوا و کاهش دما در روز‌های اخیر، ذخیره سوخت دوم از نوع فرآورده‌های نفتی مایع برای ادارات، سازمان ها، صنایع، کارخانه‌ها و دیگر موارد در راستای کمک به تامین گاز مصارف خانگی و جلوگیری از قطعی احتمالی ضروری است.