برنامه ریزی دستگاه قضایی برای کاهش اطاله دادرسی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی ، معاون قضایی دادستان‌کل کشور در حاشیه نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی در جمع خبرنگاران  گفت : برنامه ریزی  دستگاه قضایی برای کاهش اطاله دادرسیطولانی شدن پروسه رسیدگی به پرونده‌های قضایی یک آسیب است به همین سبب در تلاش هستیم با مکانیزه کردن فرایند رسیدگی به دادرسی‌ها، طول زمان دادرسی را کاهش  و سرعت رسیدگی به پرونده‌های قضایی را افزایش دهیم .

عمرانی افزود :  با مکانیزه شدن فرایند رسیدگی ، همه دفاتر قضایی و دفاتری که پرونده‌ها به آنجا ارجاع داده می‌شود ، به یک سامانه متصل و همه اطلاعات در آنجا ثبت می‌شود که با راه اندازی این سامانه‌ها این فرایند و پروسه رسیدگی به پرونده‌های قضایی کوتاه‌تر خواهد شد و بروکراسی اداری نیز کاهش پیدا می‌کند.

رییس دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه با تاکید بر تداوم احیای واحد‌های تولیدی تعطیل‌شده کشور، که تحت تملک بانک‌ها هستند، گفت: واحد‌های تولیدی دسته‌بندی شده‌اند و آن‌هایی که قابل احیا باشند از طریق مصوبات ستاد تسهیل و با الزام بانک‌ها به همکاری و با مشارکت کسانی که تسهیلات دریافت کرده‌اند،  جلساتی برای رسیدن به توافق برگزار شده است.

عمرانی افزود : با توجه به اینکه هدف ما حفظ ظرفیت موجود تولید است و شعارمان آن است که "هیچ کارخانه‌ای تعطیل و هیچ کارگری بی‌کار نشود"، در تلاش هستیم واحد‌های قدیمی تعطیل شده را که قابلیت احیای مجدد و بازگشت به چرخه تولید دارند، احیا کنیم.