ارسال۳۰۰ اثر به دبیرخانه کنگره علامه بلادی در بوشهر

ارسال۳۰۰ اثر به دبیرخانه کنگره علامه بلادی در بوشهربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، دبیر هفتمین کنگره علمی پژوهشی علامه بلادی بوشهری(ره) گفت: این کنگره ساعت ۹ صبح ۱۶ آذرماه  با حضور مسئولان استان بوشهر، طلاب، روحانیون و جمعی از دانشجویان و فضلای این استان برگزار می‌شود.

حجت الاسلام یوسف جمالی افزود: پس از ارزیابی آثار توسط داوران کمیته علمی کنگره در دو مرحله، ۱۵ اثر به عنوان برتر و ۱۰ اثر نیز شایسته تجلیل انتخاب شدند.

وی اضافه کرد: با توجه به شرایط کرونایی کشور این کنگره طبق شیوه‌نامه‌های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و با جمعیتی کمتر نسبت به سال‌های گذشته برگزار می‌شود.

جمالی ادامه داد: سخنران این مراسم حجت الاسلام بهجت پور مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور و آیت الله صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر هستند.

وی علاقه خاص علامه بلادی بوشهری به ثبت و ضبط وقایع را یکی از شاخصه‌های آثار وی دانست و در این زمینه به «رساله نظام‌نامه حق» از مرحوم بلادی اشاره کرد.

آیت الله حاج سید عبدالله بلادی درسال ۱۲۹۱ هجری قمری در بوشهر متولد و درسال ۱۳۳۱به جوار رحمت حق پیوست و در قبرستان وادی‌الاسلام در نجف اشرف به خاک سپرده شد.