جرج قرداحی،
وزیر اطلاع رسانی لبنان استعفا کرد

  وزیر اطلاع رسانی لبنان استعفا کردبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما  وزیر اطلاع رسانی لبنان استعفای رسمی خود را به طور کتبی اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از بیروت ، جورج قرداحی وزیر اطلاع رسانی لبنان با انتشار نامه ای در خطاب به میشل عون رئیس جمهور و نجیب میقاتی نخست وزیر این کشور به طور رسمی استعفایش را اعلام کرد.
کاخ نخست وزیری لبنان هم اعلام کرده نجیب میقاتی از جورج قرداحی خواسته کنفرانس خبری استعفایش ، که قرار است ساعت 13 به وقت بیروت ( 14:30 به وقت تهران ) برگزار شود را لغو کند.
کارشناسان سیاسی علت این درخواست را احتمال بیان صحبت هایی می دانند که ممکن است باعث ناراحتی سعودی ها شود و میانجگری امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه برای پایان دادن به بحران ساختگی سعودی ها علیه لبنان را نپذیرد.
همچنین جورج قرداحی در مصاحبه با شبکه mtv لبنان گفت ، "می‌خواهم با استعفایم دری را باز کنم، اگر این اقدام حل و فصل بحران میان لبنان و عربستان را آسان‌تر می‌کند."
جورج قرداحی افزود: "پیشتر نیز گفته بودم که اگر استعفای من برای حل و فصل بحران میان بیروت و ریاض مفید باشد، این کار را انجام خواهم داد. اکنون نیز تصور می‌کنم که تصمیم درست را در زمان درست اتخاذ کرده‌ام."
پیشتر برخی رسانه‌ها اعلام کرده بودند جریان مسیحی "المرده" لبنان که جورج قرداحی عضو آن است نشستی برگزار کرده است که او پیش از سفر امانوئل مکرون به ریاض از سمت خود استعفا کند تا دست رئیس‌جمهوری فرانسه برای میانجیگری بین لبنان و عربستان و کشورهای عرب حوزه خلیج‌فارس باز باشد.
جورج قرداحی در مصاحبه‌ای پیش از وزیر شدن ، جنگ یمن را "چنگ پوچ و تجاوز عربستان و امارات" به این کشور نامیده و گفته بود که "حوثی‌های یمن در برابر تجاوز خارجی از خود دفاع می‌کنند". پخش این اظهارات ضبط شده جرقه دور تازه تنش بین لبنان با عربستان و سپس کشورهای حاشیه خلیج‌فارس را زد. در این دور تازه تنش عربستان سعودی، امارات٬ کویت، و بحرین کاردار و سفرای لبنان را از کویت، ریاض، دبی و منامه اخراج کردند.