به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، مراد امامی با بیان اینکه بر اساس قانون برنامه ششم توسعه بیمه دامها اجباری است، افزود: هویت دار کردن و پلاک کوبی ۲۸ هزار و ۸۶۱ راس دام سنگین و سبک در اندیکا انجام شد.
وی ملاک توزیع نهاده دامی بین دامداران را بر اساس هویت گذاری و پلاک کوبی و بیمه دامها عنوان کرد و بیان داشت: از دامداران خواهشمندیم در این امر مهم و ملی همکاریهای لازم را به عمل آورده و نسبت به شناسنامه دار کردن و هویت گذاری دامهای خود اقدام کنند.
امامی با اشاره به اینکه ۳۰۰ هزار دام سبک و ۱۰ هزار دام سنگین در شهرستان وجود دارد، ادامه داد: تاکنون ۲۲ هزار و ۷۱۹ دام سبک شامل؛ ۱۴ هزار و ۱۱۷ راس گوسفند، ۸ هزار و ۶۰۲ راس بز و ۶ هزار ۱۴۲ راس دام سنگین شامل؛ ۶ هزار و ۱۲۵ راس گاو و ۱۷ راس گاومیش پلاک کوبی شده اند که در مقایسه با تعداد دامها، آمار بسیار پایین است.
مدیر جهاد کشاورزی اندیکا اظهار داشت: با توجه به اجباری بودن انجام بیمه پایه دام ضروری است همه دامداران با مراجعه به کارگزاریهای بیمه نسبت به انجام بیمه دام نیز اقدام کنند، چراکه در صورت مراجعه نکردن دامداران نسبت به هویت گذاری و بیمه دام ها، سهمیه خوراک دام و سبوس آنها کاهش خواهد یافت.
بیشتر بخوانید: هویت گذاری دام ها در خوزستان
این مقام مسئول تصریح کرد: بدون نصب پلاک، هرگونه جابجایی و خرید و فروش دام قاچاق محسوب میشود و همه مالکان دام زنده موظف هستند بر اساس دستورالعمل اجرایی نسبت به پلاک گذاری دامهای خود اقدام کنند، ضمن اینکه پلاکهای تهیه شده ۱۵ رقمی بوده که ۳ رقم اول کد کشور است، رقم چهارم کد ایزو، رقم ۵ و ۶ کد استان، رقم ۷ نوع دام و ۸ رقم آخر هم مربوط به دامدار، دام و محل و جایگاه دام است.