پیش قدمی نهاد امامت جمعه در اجرای مصوبات شورای سلامت کیش

پیش قدمی نهاد امامت جمعه در مصوبات شورای سلامت کیشبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن زاده با اشاره به برگزاری نماز جمعه بعد از پنج ماه وقفه به علت شیوع ویروس کرونا گفت: نماز جمعه موجب صفای دل می‌شود و برای توفیق برگزاری مجدد این مراسم عبادی سیاسی باید شکرگزاری کرد.

امام جمعه کیش افزود: از آغاز همه گیری کرونا تاکنون، بیش از ۵۰ نفر از عزیزانمان در کیش جان خود را از دست داده‌اند، بیمارانی که مظلومانه جان به جان آفرین تسلیم کردند و از دست دادن آنان همه مردم کیش را داغدار کرد.

وی از حجت الاسلام سیدین به عنوان شهیدمدافع سلامت یاد کرد و گفت: او برای سلامت مردم جان خود را تقدیم کرد و فردی وظیفه شناس و با اخلاق بود.

حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده جاذبه قوی شهید سیدین را برای جذب اقشار مختلف مردم به خصوص جوانان در مشارکت‌های فرهنگی و مذهبی یکی از ویژگی‌های بارز این شهید بزرگوار برشمرد.

وی افزود: با توجه به تدارک همه شرایط برای برای برگزاری مراسم سالگرد این شهید گرامی و نیز سالروز اقامه نماز جمعه، به دلیل همه‌گیری موج‌ پنجم کرونا امکان برگزاری این مراسم فراهم نشد.

حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده همچنین در بخش دیگری از خطبه‌ها احترام گذاشتن دستگاه مذهبی به شیوه نامه‌های بهداشتی را از افتخارات کیش برشمرد و افزود: هر زمان شورای سلامت و ستاد کرونا مصوبه تعطیلی مراسم مذهبی و تجمعات را تصویب کرد نهاد امامت جمعه برای حفظ سلامتی مردم پایبند شیوه‌های بهداشتی بود چرا که جان مردم از هر چیزی مهم‌تر است.

وی همچنین با اشاره به در پیش بودن ایام شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام گفت: بنابر روایتی ۲۸ صفر و بنابر روایتی دیگر هفتم صفر سالروز شهادت این امام همام است که برای ابراز عشق و ارادت به خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام لازم است در هر دو تاریخ مراسم عزاداری برگزار و نام و یاد امام حسن مجتبی (ع) گرامی داشته شود.

امام جمعه کیش همچنین با گرامیداشت یاد مرحوم آیت الله طالقانی و شهید مدنی، ایشان را شخصیتی تاثیر گذار در تاریخ امامت جمعه کشور برشمرد و گفت: آیت الله طالقانی زبان پویای انقلاب اسلامی بود و با شجاعت مقابل قدرت‌های خارجی و رژیم پهلوی ایستاد.

حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده همچنین شهید آیت الله مدنی دومین شهید محراب را عارفی اهل دل و مردی کم‌نظیر در نطق و بیان دانست که با زبانی شیوا برای مردم، جوانان و روشنفکران مبانی اسلامی را تبیین می‌کرد.

در پایان خطبه‌های نماز جمعه نمازگزاران با سینه زنی در سوگ سید و سالار شهیدان عزاداری کردند.