دریا در بوشهر مواج می‌شود
دریا در بوشهر مواج می‌شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد از امروز تا اواسط هفته آینده در برخی از ساعت‌ها به سرعت وزش باد‌های شمال غربی بر روی دریا و سواحل استان، به‌ویژه در بخش‌های شمالی و مرکزی افزوده خواهد شد و به تناوب ضمن افزایش تلاطم دریا، احتمال نفوذ گردوخاک نیز در این نواحی دور از انتظار نیست.
 
حسین مستانه با اشاره به وضعیت جوی و دریایی استان تا فردا، افزود: آسمان صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی، در برخی از ساعت‌ها همراه با وزش باد و گاهی گردوخاک و فردا در برخی از مناطق جنوبی مه صبحگاهی خواهد بود.
 
وی ادامه داد: جهت وزش باد در مناطق شمالی و مرکزی، بیشتر شمال غربی تا غربی با سرعت ۱۰ تا ۳۸ کیلومتر در ساعت و بر روی دریا و سواحل در برخی ساعت‌ها ۱۶ تا ۴۲ گاهی تا ۵۶ کیلومتر در ساعت و در نواحی جنوبی بیشتر جنوب غربی تا شمال غربی با سرعت ۸ تا ۳۰  گاهی تا ۳۸ و در فراساحل تا ۴۲ کیلومتر در ساعت پیش‌بینی می‌شود.
 
کارشناس هواشناسی بوشهر عنوان کرد: ارتفاع موج دریا در مناطق شمالی و مرکزی ۶۰ تا ۱۲۰ گاهی تا ۱۵۰ سانتیمتر و در فراساحل ۹۰ تا ۱۸۰ سانتی متر و در مناطق جنوبی ۳۰ تا ۹۰ گاهی تا ۱۲۰ و از بامداد فردا در فراساحل ۱۵۰ سانتیمتر خواهد بود.
 
مستانه گفت: فردا در بندر بوشهر زمان جزر اول دریا ساعت ۰۳:۲۷ دقیقه بامداد، مد اول ساعت ۰۹:۳۹، جزر دوم ساعت ۱۶:۱۷ و مد دوم ساعت ۲۲:۱۹ دقیقه است.