امام جمعه ساری :
بیرون انداختن آمریکا اصل محوری کشور‌های منطقه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران. آیت الله محمدی لائینی در خطبه‌های نماز جمعه شهرستان ساری با اشاره به اینکه بهترین درس در جریان عاشورا تقواست گفت : افرادی که در ایام محرم عزاداری و حزن و اندوه میکنند دارای تقوا هستند و خداوند مسیر زندگی را برای آنان هموار می کند.

او افزود : امروز یادآور روزی است که در آن بزرگ‌ترین غم و اندوه در ماجرا‌های عاشورا بر قلب اهل بیت (ع) وارد شد، از امروز سفر اسارت از کنار بدن‌های قطعه قطعه شده شهیدان آغاز شد، در چنین روزی بهترین توصیه و پیام که برگرفته از آن ماجرا‌ها است، همان تقوا است.

خطیب نماز جمعه ساری گفت: اگر امروز واقعیت کربلا را می‌دانیم، به برکت روایت‌گری درست ، حضور در روضه‌خوانی و عزاداری‌ها است که باید این واقعیت تاریخی حفظ شده و نباید تضییع، تحریف و تعطیل شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد، دستاورد حضور بیست ساله آمریکا در افغانستان به جزء رشد تولید مواد مخدر، کشته شدن بیش از دویست هزار غیر نظامی و آوارگی صد‌ها هزار خانوار نبوده است و امروز بیرون انداختن آمریکا اصل محوری برای همه مردم کشور‌های منطقه شده است.

آیت‌الله لائینی گفت: فارغ از هرگونه اظهار نظر از حضور طالبان در افغانستان، آمریکائیان باید از همه کشور‌های منطقه به ویژه خلیج فارس نیز بیرون بروند، اینجا مال مردم منطقه است.

او افزود: در این شرایط واضحِ حضور پرمخرب آمریکایی‌ها در منطقه، برخی‌ها در داخل کشور تفکر خط سازش با آمریکا را فریاد می‌زنند که جای بسی تاسف است؛ نباید فریب این مسائل را بخوریم، امروز بیرون کردن آمریکا یک اصل محوری برای همه مردم منطقه به خصوص برای ملت ایران شده است.

آیت الله محمدی لائینی با بیان اینکه امروز دستگاه تبلیغاتی دنیا اسراییل را مدافع و فلسطینیها را مهاجم عنوان می کنند تصریح کرد: فلسطینیها با بیان اینکه از خانه و سرزمین خود بیرون رانده شدند دستخوش شیطنت دستگاه تبلیغاتی بیگانگان قرار گرفتند 

او با اشاره به ۲۶ مرداد که روز اسرا بود افزود: اسرای ما با تمامی شکنجه ها عزت خود و عزت میهن را حفظ کردند که موجب شگفتی دشمنان شده اند. 

امام جمعه ساری گفت : روز دوازدهم محرم روز مسجد نامیده شده است، مسجد بزرگترین امانت خدا در دست ماست، باید آن را حفظ کنیم، ولی می‌بینیم که مساجد ما خلوت است، نمازخوان بودن یک مسئله است، اما اهل مسجد بودن موضوعی دیگر.

آیت‌الله لائینی همچنین اول شهریور، روز پزشک را به همه پزشکان و کادر درمان تبریک گفت و خاطرنشان کرد: پزشکان به همراه کادر درمان از حدود دو سال گذشته که شیوع ویروس کرونا را شاهد هستیم، بیشترین زحمات را کشیدند، همه باید قدردان زحمات آنان باشیم.