اعمال نظارت‌های بهداشتی مناسبتی در تاسوعا و عاشورای حسینی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، آقای علی‌صفر ماکنعلی با اشاره به در پیش بودن ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت سید الشهدا امام حسین علیه السلام و به استناد تبصره ۲ ماده ۲ آیین نامه بازرسی و معاینه بهداشتی گوشت در کشتارگاه‌های کشور، در نامه‌ای خطاب به مدیران کل دامپزشکی استان‌ها اعلام کرد: با امعان نظر به روند گسترش بیماری کووید ۱۹ در سطح کشور و همچنین با توجه به دستورات بهداشتی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا و شیوه نامه‌های مربوط به برگزاری مراسم عزاداری ایام سوگواری شهادت حضرت اباعبدالله الحسین و شرایط ویژه با رنگ بندی قرمز و نارنجی در اکثریت قریب به اتفاق استان‌ها و به لحاظ نبود ضمانت اجرایی لازم در خصوص رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مقتضی است ترتیبی اتخاذ کنید تا به منظور حفظ سلامت گوشت دام‌های قربانی و به تبع آن سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی، با برنامه ریزی دقیق و هماهنگی با کلیه دستگاه‌های ذی مدخل (استانداری، فرمانداری، شهرداری، سازمان جهاد کشاورزی استان، دفتر نمایندگی، ولی فقیه در دامپزشکی، ائمه جمعه و جماعات، کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، مرکز بهداشت استان و واحد‌های تابعه، کمیته امداد حضرت امام، سازمان بهزیستی، هیئت امنا و متولیان بقاع متبرکه و ...) اقدامات مندرج در برنامه عملیاتی در این ایام به بهترین نحو ممکن و فراگیرتر از سال گذشته به مورد اجرا گذاشته شود.