توصیه های بهداشتی درباره گوشت دام قربانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از سازمان دامپزشکی کشور؛ مدیرکل دامپزشکی استان تهران و هیئت همراه در روز عید سعید قربان از مراکز عرضه بهداشتی دام در خصوص نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بازدید کردند.

دکتر سید علی سیدعلی‌بابایی مدیر کل، دکتر علی محمدی مقدم رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان تهران، مهندس فرهاد حیدربیگی مسئول حراست اداره کل دامپزشکی استان تهران و دکتر گلزاری رئیس اداره دامپزشکی شهر تهران در راستای نظارت بر روند رعایت توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی در روز عید سعید قربان از مراکز بهداشتی عرضه دام بازدید کردند.

در این بازدید دکتر بابایی ضمن تشکر از اکیپ‌های سیار و ثابت دامپزشکی در راستای صیانت از بهداشت عمومی توصیه کرد:گوشت دام قربانی را حتما ۲۴ ساعت در دمای یخچال تگهداری کرده و سپس مصرف نمایند.