وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد؛
مرگ یکی از فرماندهان نیروی هوایی آمریکا در قطر

مرگ یکی از فرماندهان نیروی هوایی آمریکا در قطربه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ وزارت دفاع آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از مرگ یکی از فرماندهان یکی از واحد‌های نیروی هوایی این کشور در پایگاه هوایی العدید قطر خبر داد.

به گزارش پایگاه اینترنتی این وزارت خانه، وزارت دفاع آمریکا امروز مرگ یکی از اعضای نیروی هوایی خود را که از عملیات "ایهرنت ریزالو" (Inherent Resolve) پشتیبانی می‌کرد، تایید کرد.
سرهنگ دوم جیمز سی ویلیس (James C. Willis) اهل شهر آلبوکرکی (Albuquerque) در ایالت نیومکزیکو (New Mexico) در روز بیست و ششم ماه ژوئن در یک حادثه غیررزمی در پایگاه هوایی العدید در قطر جان خود را از دست داد. او قبلا به عنوان فرمانده اسکادران رد هورس ۲۱۰ (۲۱۰th Red Horse) در قالب گارد ملی هوایی آمریکا در پایگاه هوایی کرتلند (Kirtland) در نیومکزیکو خدمت کرده بود.
تحقیقات درباره این حادثه در دست بررسی است.