دوشنبه ۱۳ اردیبهشت؛
مهمترین عناوین روزنامه‌های پاکستان
مهمترین عناوین روزنامه‌های پاکستانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، مهمترین عناوین روزنامه‌های امروز پاکستان به شرح زیر است. 
 
روزنامه اکسپرس
- نخست وزیر پاکستان: کنترل تورم مهمترین عامل در سیاست‌های اقتصادی دولت است.
- ستاد ملی مدیریت مبارزه با کرونا در پاکستان: تردد مسافرین در گذرگاه‌های مرزی پاکستان با ایران و افغانستان از ۵ الی ۲۰ می ۲۰۲۱ ممنوع است.
- نشست فوق العاده کابینه دولت پاکستان امروز برای بررسی قطعنامه ضد پاکستانی اتحادیه اروپا برگزار می‌شود.
- حزب مردم پاکستان: رای گیری الکترونیک به مراتب ریسک بالاتری دارد / افزایش اختیارات کمیسیون ملی انتخابات ضروری است.
- حزب مسلم لیگ نواز پاکستان شمارش آرای مربوط به انتخابات کرسی ۲۴۹ پارلمان ملی توسط ارتش را خوستار شد.

روزنامه نوای وقت
- دستگیری ۴ تروریست در کراچی: نیرو‌های امنیتی مدعی خنثی سازی یک حمله تروریستی بزرگ شدند.
- سازمان هوانوردی پاکستان با هدف کاهش شیوع کرونا تعداد پرواز‌های هفتگی به این کشور از کشور‌های مختلف را کاهش داد.
- دستیار نخست وزیر پاکستان در امور بهداشت و درمان: واکسن کرونا ۷۰ درصد احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش می‌دهد / از مردم می‌خواهیم مطابق با برنامه ریزی دولت برای دریافت واکسن اقدام کنند.
- تماس تلفنی رئیس جمهور پاکستان با جمعی از علمای برجسته؛ عارف علوی ایفای نقش علما در آگاه سازی مردم نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ایام شب‌های قدر و عید سعید فطر را خواستار شد.

روزنامه نئی بات
- ظرفیت بیمارستان‌های شهر گنجرانوالا برای پذیرش بیماران کرونایی تکمیل شد / بیماران به لاهور مرکز ایالت پنجاب منتقل می‌شوند.
- صادرات پاکستان در شش ماه گذشته در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد افزایش داشته است.
- وزیر بهداشت ایالت پنجاب پاکستان: آمار کرونایی لاهور در پی تشدید محدودیت‌ها بطور چشمگیر کاهش یافته است.
- آخرین آمار کرونا در پاکستان: مرگ ۷۹ بیمار و ابتلای ۴۲۱۳ نفر در شبانه روز گذشته