جولان کرونا؛
کرونا در پاکستان همچنان در حال رکورد زنی

کرونا در پاکستان همچنان در حال رکورد زنی

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما از اسلام آباد؛ شمار مبتلایان روزانه کرونا در پاکستان رکورد ۹ ماهه را شکست.

وزارت بهداشت پاکستان اعلام کرد با ثبت ۳ هزار و ۹۴۶ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در شبانه روز گذشته رکورد ۹ ماه کرونا در این کشور شکسته شد. براساس این گزارش این آمار بیشترین تعداد روزانه ثبت شده بعد از ۲۰ ژوئن سال میلادی ۲۰۲۰ در پاکستان است.
این درحالی است که رکورد زنی کرونا در پاکستان روند مرگ و میر‌ها را تسریع بخشیده و تنها دو هفته بعد از شروع این موج آمار قربانیان کرونا در پاکستان از مرز ۱۴ هزار نفر عبور کرد.
وزارت بهداشت پاکستان تعداد فوتی‌های ۲۴ ساعت گذشته کرونا را ۶۳ نفر اعلام کرد و افزود تعداد موارد فعال کرونا کشور به مرز ۳۸ هزار نفر رسیده که از این میان ۲۵۷۸ نفر وضعیت جسمانی وخیم دارند.
گفتنی است روند افسار گسیخته موج سوم کرونا باعث شد مدارس در شهر‌های دارای وضعیت قرمز مجدداً تعطیل شود.