بیش از ۲۰ تن روغن احتکار شده در اردبیل کشف شد

بیش از ۲۰ تن روغن احتکار شده در اردبیل کشف شدبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل علی رحیمی‌آذر گفت: در پی گزارش‌های مردمی مبنی بر احتکار روغن نباتی جامد و مایع اکیپی متشکل از رئیس شعبه سیار، بازرسان سازمان صمت و نیروی انتظامی در قالب گشت مشترک به محل موردنظر اعزام شدند.
وی افزود: در بازرسی‌های اولیه از این محل هزار و ۲۷۲ حلب روغن ۱۶ کیلویی جامد و مایع در مارک‌های مختلف به وزن ۲۰ تن و ۴۳۲ کیلوگرم کشف و ضبط شد.
وی بیان کرد: کارشناسان ارزش ریالی این محموله کشف شده را یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال اعلام کرده‌اند.
وی با بیان اینکه پرونده‌ای در این رابطه تشکیل و متخلفان برای سیر مراحل قانونی و رسیدگی به تعزیرات حکومتی معرفی شدند، اظهارکرد: این پرونده در یکی از شعبات اداره کل تعزیرات در حال رسیدگی و صدور حکم می‌باشد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل اضافه کرد:بر نحوه عملکرد تمامی واحد‌های تولیدی، خدماتی و توزیعی و اصناف به صورت مداوم نظارت می‌شود و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
رحیمی‌آذر گفت: هموطنان می‌توانند گزارش‌های خود در رابطه با احتکار، قاچاق کالا، گرانفروشی و کم‌فروشی و عرضه کالا خارج از شبکه توزیع را از طریق سامانه ارتباطی ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت اطلاع دهند.