بیمه بیکاری برای صاحبان واحدهای تولیدی زلزله زده سی سخت
بیمه بیکاری برای صاحبان واحدهای تولیدی زلزله زده سی سختبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیر کل تامین اجتماعی این استان گفت: اگر کارگاه‌هایی در اثر زلزله متحمل خساراتی شده اند، بدون اینکه صاحبانشان به اداره کار مراجعه کنند و منتظر آراء باشند، بیمه بیکاری تا زمان راه اندازی واحد تولیدی، برای آن‌ها برقرار می‌شود.
نورمحمدی در خصوص اقدامات و فعالیت‌های این سازمان برای خدمت رسانی به مردم زلزله زده شهر سی سخت افزود: حدود ۱۰ میلیارد تومان بسته‌های حمایتی به ۲ هزارو ۶۰۰ خانوار زلزله زده سی سخت اهداء شد.
نور محمدی ادامه داد: در بخش درمان نیز گروهی شامل دندان پزشک، پزشک عمومی و آمبولانس به شهر سی سخت اعزام و به مردم خدمات درمانی ارائه شد.
مدیرکل تامین اجتماعی این استان گفت: در شرایط حاضر به دنبال حسابی برای زلزله زدگان سی سخت از طریق مکاتباتی با دیگر استان‌ها هستیم که مبالغ و کمک‌های خود را به این حساب واریز کنند.