با اولویت کادر درمان
تزریق واکسن کرونا تا چند روز اینده
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کرمان؛ رشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در نشست ستاد کرونا ، با اشاره به ورود واکسن کرونا به کشوردر روز پنجشنبه گفت: با ورود این محموله به استان، اولین گروه هدف که پزشکان، کادر بهداشت و درمان هستند در برابر ویروس کرونا ایمن می‌شوند.تزریق واکسن کرونا تا چند روز اینده
 
 
علی زینی وند، استاندارکرمان نیز با تاکید بر حضور مسؤلین مربوطه در برنامه‌های مختلف صداوسیما، ایجاد آرامش و اقناع مردم را در این دوره مهم و ضروری خواند و استقرار به موقع کمیته اجرایی واکسیناسیون را نیز خواستار شد.
 

وی با مهم ارزیابی کردن مرحله واکسیناسیون، رسالت مهم را شروع این طرح و اهمیت کار را اطلاع رسانی به موقع خواند.


قراراست واکسیناسیون کرونا با اولویت کادر بهداشت و درمان و، جانبازان، معلولین جسمی حرکتی و سالمندان انجام و طی چهار مرحله عموم مردم واکسینه می‌شوند.
{$sepehr_media_6002425_400_300}