افزایش ۸درصدی واحد‌های تولیدی و کارگاهی سلامت محور در کرمانشاه
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمانشاه، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلامافزایش ۸ درصدی واحد‌های تولیدی و کارگاهی سلامت محور در کرمانشاه این خبر گفت: در سال جاری ۲۷پروانه بهره برداری جدید برای ۱۶ واحد تولیدی کارگاهی و ۱۱واحد تولیدی کارخانه‌ای در استان صادر شده است.

دکتر شهریار مستوفی افزود: در این مدت ۱۰۶پروانه ساخت محصولات مختلف غذایی، آّشامیدنی، آرایشی و بهداشتی صادر شده و ۴۹نفر به عنوان مسئول فنی در واحد‌های تولیدی و کارگاهی مشغول به کار شده اند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در راستای ساماندهی شرکت‌های پخش آرایشی و بهداشتی نیز ۳۲شرکت پخش آرایشی و بهداشتی موفق به گرفتن مجوز شده و ۲۸نفر هم به عنوان مسئول فنی در این شرکت‌های پخش پروانه فعالیت دریافت کرده اند.

دکتر مستوفی یادآور شد: در سال جاری ۶۶گواهی بهداشت صادرات جهت واحد‌های تولیدی استان با وزن ۱۳هزار و ۷۸۴تن مواد غذایی صادر شده که رقم بسیار قابل توجهی در خصوص صادرات محصولات غذایی استان است.