کرونا در هلند؛
کرونا در رقابت با مرگ و میر جنگ جهانی دوم در هلند

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلویزیونی العالم؛ مقامات هلندی اعلام کردند میانگین مرگ و میر ناشی از این بیماری در این کشور از میانگین مرگ و میر پس از جنگ جهانی دوم تا کنون بی سابقه بوده است.کرونا در حال رقابت با مرگ و میر جنگ جهانی دوم در هلند

مرکز آمار هلند اعلام کرد تا هفته گذشته حدود ۱۶۲ هزار نفر در این کشور جان خود را از دست داده اند که از پیش بینی مرگ و میر عادی در یک سال به اندازه ۱۳ هزار نفر بیشتر است. اين در حالی که مقامات برخی کشور‌ها از لزوم اتخاذ تدابیر جدی برای مقابله با کرونا و جلوگیری از موج‌های جدید ابتلا و مرگ و میر ناشی از آن سخن می‌گویند.
مقامات اسپانیایی نیز اعلام کردند ایمنی گسترده اجتماعی هنوز بعید است و مقامات انگلیس نیز اعلام کردند برای جلوگیری از آغاز موج سوم شیوع ویروس کرونا باید هر هفته دو میلیون نفر واکسینه شوند.
عبیده عبدالفتاح گزارشگر العالم با اشاره به این که عواقب و پیامد‌های بحران کرونا به حد یک بحران جهانی رسیده است؛ افزود این در حالیست که به سبب کثرت اطلاعات ضد و نقیضی که در این باره منتشر می‌شود، حکومت‌ها در تعامل با این موضوع سردرگم شده اند.
در ادامه گزارش آمده است با وجود آغاز واکسیناسیون ضد این بیماری که در حد خود نقطه عطفی در مبارزه با آن به شمار می‌رود، مقامات اسپانیایی اعلام کردند ایمنی جمعی هنوز بعید است، اما بزودی تعداد کسانی که واکسن دریافت کرده‌اند از تعداد مبتلایان به این بیماری بیشتر خواهد شد.
گزارشگر العالم با اشاره به افزایش درخواست‌ها برای گسترش واکسیناسیون ضد کرونا گفت تحقیقات دانشکده بهداشت و طب استوایی لندن نشان می‌دهد انگلیس برای جلوگیری از موج سوم شیوع این ویروس باید هر هفته دو میلیون نفر را واکسینه کند.
با توجه به شیوع نوع جدید و جهش یافته ویروس کرونا که تحقیقات نشان می‌دهد قدرت شیوع آن هفتاد درصد بیشتر است، یکی از دانشمندان برجسته بیماری‌های واگیردار به دولت انگلیس هشدار داد قوانین شدیدتری برای اجرای قرنطینه و فاصله گذاری فیزیکی براي جلوگیری از آغاز موج جدید شیوع و مرگ و میر ناشی از این ویروس اجرا کند.
گزارشگر العالم ادامه داد نگاهی به شمارشگر تعداد مبتلایان و فوتی‌های کرونا نشان می‌دهد بیش از ۸۱ میلیون نفر در جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند که دستکم ۵۱ میلیون نفر از آن‌ها بهبود پیدا کرده‌‌اند و بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به سبب این قاتل خاموش جان خود را از دست داده اند.