مازندران
توقیف کامیون حمل چوب قاچاق در بهشهر
کشف کامیون حمل چوب قاچاق در بهشهربه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران؛ سرهنگ حسن عنایتی گنجی با اشاره به طرح مبارزه با قاچاق محصولات و فرآورده‌های جنگلی و نیز اجرای طرح کنترل جاده‌های مواصلاتی شهرستان بهشهر گفت: ماموران پلیس آگاهی، پلیس راه و کلانتری ۱۲ این فرماندهی به یک کامیون ولوو، حین تردد در کمربندی این شهرستان مشکوک شدند.
 

فرمانده انتظامی شهرستان بهشهر، به توقیف کامیون مورد نظر توسط ماموران و کشف ۱۰ تن چوب جنگلی قاچاق در بازرسی از آن افزود: چوب‌های قاچاق کشف شده به اداره منابع طبیعی این شهرستان تحویل و متهم نیز پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.
 
 

بیشتر بخوانید: قاچاقچی چوب در دام ماموران آمل

سرهنگ عنایتی با بیان اینکه قطع درختان جنگلی، به تاراج بردن منابع ملی محسوب و تبعات زیست محیطی زیادی در پی خواهد داشت از شهروندان خواست: با مشاهده هرگونه فعالیت غیرقانونی قاچاقچیان چوب و محصولات حاصل از آن، مراتب را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.