در همدان :
انتتشار فراخوان جشنواره هنر‌های تجسمی و خوشنویسی نماز
انتتشار فراخوان جشنواره هنر‌های تجسمی و خوشنویسی نمازبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز همدان، آقای احسانی  گفت: جشنواره هنر‌های تجسمی نماز با هدف ایجاد زمینه مناسب برای رقابتی سازنده و بکارگیری ابزار‌های هنری در ارائه و تولید موضوعات دینی و نگاهی هنرمندانه به تجلی جایگاه عبادت با موضوع نماز برگزار می‌شود.
 
  • وی با بیان اینکه جشنواره امسال در دو بخش تجسمی و خوشنویسی برگزار می‌شود گفت: فراخوان جشنواره در بخش تجسمی با موضوع نقاشی، تصویرسازی، پوستر و در بخش خوشنویسی با موضوع نستعلیق، شکسته نستعلیق، نسخ و ثلث منتشر شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان با بیان اینکه جشنواره امسال به میزبانی شهرستان نهاوند برگزار می‌شود افزود: علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به نشانی www.hamedan.farhang.gov.ir و یا صفحه اینستاگرام این اداره کل به نشانی @hamedan.farhang مراجعه کنند.

آقای احسانی خاطر نشان کرد : بر اساس فراخوان ۳۰ دی ماه آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره  است و هر هنرمند می‌تواند حداکثر در دو بخش مشخص شده جشنواره شرکت کند.