جذب ۱۰۵ درصدی تسهیلات کشاورزی در گلوگاه

جذب ۱۰۵ درصدی تسهیلات کشاورزی در گلوگاهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه با اشاره به اختصاص ۳۲ میلیاردریال اعتبار به بخش مکانیزاسیون کشاورزی این شهرستان گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۳۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال (۱۰۵ درصد) تسهیلات کشاورزی به ۳۹ نفر از بهره برداران واجد شرایط این شهرستان برای خرید ماشین آلات و ادوات کشاورزی شامل تراکتور و دنباله بند و دستگاه نشاکار برنج پرداخت شده است.

 

بیشتر بخوانید: جذب ۹۲ درصد تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی در جویبار


مهدی باباجانی با بیان اینکه مکانیزاسیون کشاورزی علاوه بر سهولت در کسب و کار کشاورزی، موجب کاهش هزینه تولید و ارتقای درآمد اقتصادی کشاورزان می‌شود افزود: ساماندهی، کاهش هزینه تولید، بهبود بهره وری، افزایش ضریب درجه مکانیزاسیون با جایگزینی ماشین‌های نو از اهداف توسعه مکانیزاسیون کشاورزی به شمار می‌رود.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه تصریح کرد: این تسهیلات از محل خط اعتباری مکانیزاسیون با سود ۱۵ درصد و سهم آورده ۲۰ درصد به متقاضیان پرداخت می‌شود.